Vertrek Zaventem Airport vandaag en morgen – Actuele vertrektijden

Ga je een dierbare uitzwaaien of een zakenpartner begeleiden op Zaventem? Dan is het essentieel om de actuele vertrektijden van Zaventem bij te houden. Hieronder kun je alle vertrektijden van alle vluchten in de gaten houden.

Vertrek Zaventem vandaag

*PAS DE TABEL AAN NAAR HET GEWENSTE TIJDSTIP*

Vertrek Zaventem morgen

*PAS DE TABEL AAN NAAR MORGENVROEG EN HET GEWENSTE TIJDSTIP*

Compensatie bij te laat vertrek vanaf Zaventem

De vertrektijden van Zaventem zijn te raadplegen door het invoeren van de luchthaven van aankomst, het vluchtnummer, en de luchtvaartmaatschappij. Via de timetable vind je eenvoudig alle vertrektijden van vluchten vanaf Zaventem. Er is ook een app beschikbaar waarmee je via een sms-service op de hoogte wordt gehouden van de vertrektijden op Zaventem.

Bij vertraging heeft de passagier recht op verzorging. Wanneer een vlucht drie uur of langer vertraagd is, hebben passagiers recht op een financiële compensatie. De hoogte van deze compensatie hangt af van de duur van de vertraging en de totale afstand van de vlucht. Passagiers hebben recht op de volgende compensaties:

  • € 250,- voor vluchten tot en met 1.500 kilometer
  • € 400,- voor alle vluchten binnen de Europese Unie van meer dan 1.500 kilometer
  • € 400,- voor alle vluchten buiten de Europese Unie tussen de 1.500 en 3.500 kilometer
  • € 600,- voor alle overige vluchten

Compensatie Berekenen of Aanvragen

Alle actuele vluchtinformatie wordt zorgvuldig bijgehouden, zodat we nauwkeurig kunnen bepalen wanneer je recht hebt op compensatie. Via ons platform kun je ook de compensatie aanvragen bij de betreffende luchtvaartmaatschappij.

Mocht je na het controleren van de vertrektijden van Zaventem ontdekken dat je vlucht aanzienlijke vertraging heeft opgelopen en denk je recht te hebben op een compensatieclaim? Indien er sprake is van aanzienlijke vertraging, kan dit waardevolle informatie zijn voor de betreffende passagier. Veel reizigers zijn niet op de hoogte van hun recht op compensatie bij vertraging, en luchtvaartmaatschappijen lichten hun klanten hierover zelden proactief in.