Tips

Maak je vakantie nog spannender

Een seksspeeltje meenemen op vakantie kan een spannende ervaring zijn. Of het speeltje nu voor jezelf is, of voor samen met je partner. Neem hem dan gerust mee in je koffer.Gebruik hem alleen als je er veilig en plezierig bijvoelt. Ga je bijvoorbeeld een anaal vibrator of dildo kopen? In dit blog bericht geven we je enkele tips hoe je jouw vakantie spannender kunt maken met de geschikte speeltjes!

Vraag jezelf af wat je fijn vindt

De eerste stap is je af te vragen wat je lekker vindt. Denk na over het soort sensaties of activiteiten die je plezierig vindt en zoek een speeltje dat dat kan bieden. Als je bijvoorbeeld van clitorale stimulatie houdt, kun je op zoek gaan naar een vibrator. Als je van penetratie houdt, is een dildo kopen of strap-on misschien een goede optie. In veel gevallen kun je een seksspeeltje zelf gebruiken, maar het kan ook zijn dat het bedoeld is voor jou en je partner. Zorg ervoor dat je het speeltje vervoerd in de verpakking in je koffer. Voor je het weet trilt je koffer in het vliegtuig.

Voor wie is het seksspeeltje bedoeld en waar?

De volgende stap is te bedenken voor wie het speeltje is. Als het voor jezelf is, kun je bedenken wat voor soort stimulatie of activiteiten je wilt verkennen. Als het voor je partner is, kan het nuttig zijn om te bespreken waar hij of zij in geïnteresseerd is voordat je een aankoop doet. Zo weet je zeker dat je een seksspeeltje koopt dat ook echt aan je verwachtingen voldoet. Kun je hem makkelijk meenemen? Denk bijvoorbeeld aan vibratie eitjes, zo wordt jullie vakantie diner nog spannender.

Wilde fantasie waar maken

What happens on vacations stays on vacation. Jullie zijn op een nieuwe bestemming, je kent niemand. Dit is je kans op jullie fatasieën te verkennen en waar te maken. Het kan al spannend genoeg zijn om een koppel speeltje te gebruiken in bed. Wil je meer spanning? Doe een rollenspel. Doe de vibratie eitjes in en geef je partner de afstandsbediening. Door samen op zoek te gaan naar spanning, kom je dichter bij elkaar. Het kan een leuke ervaring zijn voor jullie beide. Geef wel duidelijk je grenzen aan. Het moet natuurlijk leuk blijven.

Gerelateerde berichten