Over Ons

Thank God I Travel is een reisplatform waar reizigers samenkomen.

We bieden dan ook graag ons blog aan voor andere die willen vertellen over wat ze hebben meegemaakt. Reizen doe je namelijk nooit alleen en dat willen we delen! Wil je zelf eens een gastblog schrijven, laat het ons dan ook weten!

Tussen het schrijven door bieden we ook beginnende reisbloggers graag een plekje aan om zijn of haar verhalen te delen. Zo hoef je niet meteen je eigen website op te zetten, of heb je hulp nodig bij het opzetten van een eigen blog? Neem dan ook even contact op! We helpen graag. ?

Onze bloggers

Marlot

Marlot Keijnemans

Met mijn buitensporige nieuwsgierigheid en honger naar andere culturen ontdek ik graag de wereld. Van mee eten bij Vietnamese locals tot een uitwisseling naar Italië, ik vind het fantastisch! Naast reizen ben ik dol op schrijven, dus als gastblogger voor Thank God I Travel leg ik graag voor jullie in woorden vast wat mijn tips en things to do zijn.

Pien Roodhuyzen

Pien

Reizen, sporten, eten en schrijven. Daar hou ik van. De passie voor het ontdekken van plekjes, steden en natuur combineer ik graag met het inspireren van anderen om hetzelfde te doen. Lievelingsstad? 

Turijn! Lievelingsland? Griekenland! Erg enthousiast word ik van Italiaans eten (dat mijn vader heerlijk klaar kan maken) en van hondjes. Ik hoop je met mijn blogs te kunnen inspireren om ook meer van de wereld te gaan zien!

Sanne Roodhuyzen

Sanne Roodhuyzen

Voor mij is bloggen mijn twee grootste passies ineen: schrijven en reizen. Ik ben vooral een fan van stedentrips naar onbekende plekken, zoals Sofia. Mijn favoriete stad: Budapest. Daarnaast ben ik een fan van al het buitenlandse eten, van pizza’s tot zee-egels (ja, die zijn eetbaar). Door te bloggen hoop ik anderen te inspireren om ook deze mooie steden en landen te bezoeken!

Jij?

Lijkt het jou ook leuk om blogger te worden op Thank God I Travel ? Dat kan! Stuur even een mailtje naar info@thankgoditravel.nl of neem contact op via het contactformulier!