Over Ons

Thank God I Travel is een reisplatform waar reizigers samenkomen. De beheerder, Emiel, schrijft met regelmaat reisverhalen uit eigen ervaring, maar plaatst ook graag verhalen van onze bezoekers.

We bieden dan ook graag ons blog aan voor andere die willen vertellen over wat ze hebben meegemaakt. Reizen doe je namelijk nooit alleen en dat willen we delen! Wil je zelf eens een gastblog schrijven, laat het ons dan ook weten!

Tussen het schrijven door bieden we ook beginnende reisbloggers graag een plekje aan om zijn of haar verhalen te delen. Zo hoef je niet meteen je eigen website op te zetten, of heb je hulp nodig bij het opzetten van een eigen blog? Neem dan ook even contact op! We helpen graag. :)

Onze bloggers

Emiel Tindemans

Emiel

Ik ben naast de beheerder van het blog Thank God I Travel vooral reisverslaafd te noemen. Ik geniet enorm van stedentrips en het ontdekken van nieuwe plekken. Mooiste land waar ik ben geweest: Nieuw Zeeland. Next trip: Vietnam

Pien Roodhuyzen

Pien Roodhuyzen

Reizen, sporten, eten en schrijven. Daar hou ik van. De passie voor het ontdekken van plekjes, steden en natuur combineer ik graag met het inspireren van anderen om hetzelfde te doen. Lievelingsstad? Turijn! Lievelingsland? Griekenland! Erg enthousiast word ik van Italiaans eten (dat mijn vader heerlijk klaar kan maken) en van hondjes. Ik hoop je met mijn blogs te kunnen inspireren om ook meer van de wereld te gaan zien!

Ook blogger worden?

Dat kan! Stuur even een mailtje naar info@thankgoditravel.nl of neem contact op via het contactformulier!