Tips & Lijstjes

Wat voor reistas neem jij mee op reis?

Heb je binnenkort een leuke trip op de planning staan? Het is dan handig om een reistas mee te nemen in plaats van een koffer. Niet alleen scheelt dit erg in gewicht, het is ook makkelijk te vervoeren als je bijvoorbeeld met de auto reist. Heb je een oude reistas liggen die wel aan vervanging toe is? Of wellicht wordt dit je eerste reistas, in beide gevallen geven we je graag een aantal tips zodat je een reistas aanschaft waar je nog jarenlang plezier van hebt.

Voor welke reistas kies jij?

Denk je bij een reistas aan zo’n enorme grote tas die je over je schouder moet tillen? Think again! Reistassen zijn er tegenwoordig ook met wieltjes! Ideaal voor de momenten dat je een stuk moet lopen met je reistas of wanneer deze wat zwaarder bepakt is. Je trekt de tas dan achter je aan net zoals je dat normaal gesproken met een koffer doet. Het is natuurlijk ook dan een optie om de tas aan de hand te dragen. Reistassen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en prijsklassen. Ook reistassen zonder wieltjes zijn een optie. Perfect om te gebruiken als sporttas of weekendtas of als handbagage in het vliegtuig. Ga wel altijd voor je reis na of jouw tas voldoet aan de gestelde eisen voor handbagage.

Neem een reistas mee als handbagage

Een reistas zonder wielen is ideaal om te gebruiken als weekendtas, sporttas of om mee te nemen als handbagage in een vliegtuig. Let er echter wel altijd op dat de afmetingen van de tas binnen de maximale afmetingen van de handbagage vallen. Het zou zonde zijn als je er pas op het vliegveld achter komt dat je reistas te groot is om mee te nemen als handbagage. Niet iedere luchtvaartmaatschappij hanteert dezelfde afmetingen. Check dit dus altijd goed voordat je overgaat tot aankoop van een tas.

Reistassen en meer

Ga voortaan zorgeloos op reis met een tas die bij je past. Is een reistas dé oplossing voor jou? Dan kun je deze op veel verschillende plekken vinden. Zowel online als offline kun jij je jacht voor de perfecte reistas beginnen. In een fysieke winkel kun je goed de kwaliteit van de tassen bekijken, online is dit niet het geval. Je wilt echter wel dat je de tas aanschaft bij een betrouwbare partij die kwaliteit levert. Een voorbeeld van zo’n partij is Travelbags. Waar gaat jouw reis naar toe?

Gerelateerde berichten