Tips & Lijstjes

Het perfecte kerstcadeau voor de echte reiziger!

Het is weer zover, de meest stressvolle tijd van het jaar is aangebroken. Het is namelijk tijd om kerstinkopen te doen! Winkel in, winkel uit en grijze haren. Dat gaan we dit jaar anders doen. Is jouw familielid of vriend een echte reiziger? Dan vind je hier de beste originele kerstcadeautjes voor zijn of haar volgende reis. Zo kan jij heerlijk ontspannen genieten van de kerst én iemand blij maken met de belangrijkste reisitems.

Reisportefeuille

Niks is zo vervelend als bij de douane aankomen en erachter komen dat je van alles kwijt bent. Alle documenten die je nodig hebt om te reizen kan je met een reisportefeuille netjes bij elkaar bewaren. Zo weet je zeker dat je meteen je paspoort en je vliegtickets bij de hand hebt als je ze nodig hebt.

Op Etsy vind je allerlei reisportefeuilles. Groot, klein, simpel of een lekker fel kleurtje. Vind je het cadeau nog niet persoonlijk genoeg? Maak het persoonlijk door de naam van de persoon op de portefeuille te laten zetten, of zelfs een foto. Zo vergeet hij/zij jou ook niet tijdens de reis!

Miniatuurflesjes

In de handbagage kan je maar beperkt vloeistoffen meenemen, dus is het handig om een set miniatuurflesjes te hebben! Zowel voor korte reizen met alleen handbagage, maar ook voor lange reizen om tussendoor te kunnen opfrissen. Bij IKEA vind je deze handige flesjes verpakt in een plastic tasje, maar ook dichter bij huis in de supermarkt of drogisterij.

Oortjes organizer

Voorkom een warboel van draden en opladers in je bagage en organiseer al je snoeren eenvoudig met leren organizers. Dit zijn handige stukjes leer waar je je snoeren netjes omheen kan draaien en dicht kan klikken met een knoopje. Niet alleen vind je alles weer handig terug, zo gaan je spullen ook minder snel kapot.

Gepersonaliseerde bagagelabel

Per ongeluk de verkeerde koffer meenemen, of je bagage kwijt zijn en niet goed weten hoe je de zwarte koffer persoonlijker kan omschrijven. Met een gepersonaliseerde bagagelabel behoren deze problemen tot het verleden. Deze labels kan je al voor een paar euro laten maken door een webshop, of je laat je eigen creativiteit op de loop en maakt hem zelf!

Opbergzakjes

Niet iedereen heeft de skills om een koffer een beetje gestructureerd in te pakken. Geen zorgen, ook daar is een oplossing voor. Opbergtassen! Deze tassen/vakjes zorgen ervoor dat je eenvoudig alles kan opbergen in verschillende compartimenten. Zo kan je bijvoorbeeld je kleding gescheiden houden van je schoenen, wel zo hygiënisch.

Een slaapkussen

Niet iedereen bezit de vaardigheid om werkelijk overal in slaap te kunnen vallen en niet wakker te worden met rugpijn of nekpijn. Vandaar dat een slaapkussen van essentieel belang is tijdens een vliegreis. Je vrienden zullen je zeker bedanken!

Samendrukbare waterfles

Het is een lange reis, dus ook belangrijk om gehydrateerd te blijven en een waterfles mee te nemen. Helaas zijn duurzame waterflessen erg groot en dat past niet zomaar in de koffer. Gelukkig bestaan er inmiddels ook samendrukbare waterflessen in allerlei soorten, maten en kleuren die je makkelijk kan opbergen!

Power bank & adapter

Tijdens een lange reis kijk je misschien graag een film op je laptop, of luister je eindeloos muziek op je telefoon. Die batterij gaat dus een keer leeg! Ideaal om dan een draagbare powerbank en een adapter mee te hebben om de boel weer op te laden. Zo vliegt de reis voorbij!

4-in-1 adapter

Overal is het weer een ander verhaal met de stopcontacten. En iedere keer nieuwe apparaten kopen wordt wel een heel duur geintje. Dus voor de echte enthousiaste wereldreiziger kan dit niet missen in de bagage. Met de 4-in-1 adapter kan je overal al je eigen apparaten zorgeloos gebruiken. Kies dan niet de goedkoopste uit, want we willen natuurlijk geen kortsluiting!

Gerelateerde berichten