Tips & Lijstjes Voorbereidingen

Super handig: Alles wat je wilt weten over de Europese luchthavens!

We houden van tips en lijstjes, het liefst lijstjes met tips. GoEuro heeft ons daarom weer eens een mooie gunst geleverd! Na de vorige lijst met top 100 stedentrips hebben ze nu een onderzoek gepubliceerd waarbij ze alle luchthavens van Europa bestudeerd hebben. Dit keer niet gebaseerd op hoe lekker het eten is of de breedte van de lach van de grondstewardess in centimeters, maar gewoon kei hard op cijfers waar je iets aan hebt!

Bookmark die pagina dus maar vast want hier ga je nog regelmatig terugkeren.

Hoe snel ben je van de luchthaven tot het centrum van de stad?

Ken je dat? Wil je een boeking maken bij een Airbnb waarbij je een afspraak moet maken met de beheerder en je hebt GEEN idee hoe laat je af kunt spreken want je komt er vaak op bestemming pas achter hoe lang je onderweg bent vanaf de luchthaven. In de lijst van GoEuro kun je eenvoudig bekijken hoe lang het snelste openbaar vervoersmiddel je naar het centrum brengt. Zo zien we dat er maar liefst 5 luchthavens zijn waar je in 10 minuten of minder al op zoek kunt naar je eerste terras, of je Airbnb appartement dus. We hebben het dan over Nice, Düsseldorf, Birmingham, Lanzarote en Frankfurt.

Luchthavens van LondenVliegen op Londen, maar welke luchthaven dan?

Nog zo iets, je wilt binnenkort naar Engeland en dan toch wel het liefst gewoon naar Londen. Dan komt altijd dat probleem weer met de 6(!) luchthavens waar je uit kunt kiezen. Nu heb je dus in 1 handig overzicht welke luchthaven je het snelste naar het centrum brengt en ook nog eens wat het kost. Hoe je dan moet reizen? Staat er ook gewoon bij!

Vliegen vanuit Nederland

Ons eigen mini landje heeft inmiddels ook 5 luchthavens om uit te kiezen en voor degene die in het Zuiden, zoals ik, of het Oosten van het land wonen komen er nog meer opties bij zoals Charleroi, Brussel, Düsseldorf, Keulen of zelfs Hamburg. Met zoveel keuze ben je vaak geneigd er wel even vanuit te gaan dat vliegen vanaf Brussel je enorm kan besparen in vergelijking met Rotterdam. Kom je dan toch even bedrogen uit als je in Brussel bijna 9 euro betaald om op de luchthaven te komen vanaf het centrum, zeker als daar nog een duur treinkaartje bijkomt als je vanuit Nederland reist.

Je merkt het, ik heb er een nieuwe favoriet bij in mijn reisvoorbereiding!

Best_Connected_Airports_NL-01

Gerelateerde berichten

Nog geen reacties

Plaats een reactie