Tips & Lijstjes

Dit zijn de leukste last minute bestemmingen in augustus!

Wil je zorgeloos ertussenuit naar het buitenland? Kom je uit een gespannen periode en wil je even rust nemen? Of heb je gewoon zin in een tripje omdat je dit wel kunt gebruiken? Dit zijn allemaal prima redenen waarom je een vakantie zou boeken. Op veel bestemmingen is het vrijwel zeker dat de zon zich van zijn beste kant laat zien, maar het is toch slim om een oogje te houden op de weersvoorspellingen. Ben jij nog op zoek naar een leuke last minute om je vakantie te vieren? In dit artikel kun je de lezen wat de leukste bestemmingen zijn!

Spanje

Spanje is mateloos populair onder de zon-vakantiegangers en dat is terecht. Het ligt relatief dichtbij Nederland en het is er redelijk goedkoop, naast het feit dat de zon zich hier vaak laat zien. Als je van warmere temperaturen houdt, dan is het in het zuidoosten van Spanje goed vertoeven. De Canarische Eilanden (Tenerife, Gran Canaria, La Palma, Fuerteventura en Lanzarote) zijn in augustus ook erg goed te doen. Tevens vind je op deze eilanden genoeg mogelijkheden om heerlijk All Inclusive in Spanje te kunnen genieten. Perfect dus om onbezorgd te kunnen genieten.

Kaapverdië

Kaapverdië heeft als vakantiebestemming de laatste jaren steeds meer aan populariteit gewonnen. De Kaapverdische eilanden hebben een combinatie van prachtige hagelwitte stranden en mooie luxe hotels, waardoor het de ultieme plek is om lekker te ontspannen. Hier is het gedurende het hele jaar door gemiddeld zo’n 25 graden, dus ook in augustus is het er ideaal. Toch heb je niet 100% garantie op volle zon als je kiest voor een vakantie Kaapverdië, dus houd het weerbericht altijd goed in de gaten!

Griekenland

Griekenland is het ideale vakantieland waar vaak last minute deals voor te vinden zijn. Kreta is bijvoorbeeld erg indrukwekkend en cultureel interessant, want hier kun je de historische stad Knossos bewonderen. Ga je naar Zakynthos, dan moet je zeker eens langs het beroemde Shipwreck Beach gaan. Of wat dacht je van het pittoreske Santorini, met de witte huisjes en blauwe kerkkoepels? Het maakt dus niet uit wat je zoekt in een vakantie: in Griekenland komt werkelijk iedereen aan zijn of haar trekken. De combinatie van aangename weer, de mooie stranden en het drukke stadsleven maken van Griekenland een echte top vakantie. Tenslotte heeft Griekenland als voordeel dat het er goedkoop is en dat het zo’n drie tot vier uur vliegen is vanuit Nederland, dus lekker dichtbij!

Curaçao

Curaçao is een heerlijke bestemming om lekker uit te kunnen rusten en ultiem te relaxen. Naast ontspanning, biedt dit eiland ook nog de nodige dosis cultuur. Ga bijvoorbeeld naar Otrabanda, deze wijk is bekend om de vrolijk gekleurde huisjes. Of breng een bezoek aan een van de Plantagehuizen. Curaçao is niet de allergoedkoopste vakantie, maar het is een geweldige last minute bestemming om wat voorjaarszon mee te kunnen pikken. Het is er ideaal, want de temperatuur zit meestal tussen de 25 en 30 graden! Soms zie je wat wolken, maar die vergeet je gauw als je lekker aan je fancy cocktail zit te sippen aan het strand. Curaçao is de ideale bestemming als je graag naar een plek wilt waar het barst van zon, zee en strand!

Gerelateerde berichten

Nog geen reacties

Plaats een reactie