Tips & Lijstjes

3x inspiratie voor een winterzon vakantie!

Ben jij van plan om deze winter op vakantie te gaan naar een warme en zonnige bestemming? Lees dan gauw verder. Er zijn namelijk genoeg prachtige bestemmingen waar je terecht kunt voor een onvergetelijke winterzon vakantie. Denk bijvoorbeeld aan Kaapverdië, Egypte, Turkije, de Nederlandse Antillen en nog veel meer andere bestemmingen. Heerlijk voor als je even wilt ontsnappen aan de koude en donkere dagen in Nederland. Hieronder vind je genoeg inspiratie voor een heerlijke winterzon vakantie!

Kaapverdië

Een populaire bestemming voor een winterzon vakantie is Kaapverdië. Het klimaat is er het hele jaar door warm en zonnig, waardoor dit een ideale bestemming is voor een zonvakantie. De eilanden van het land liggen naast de kust van Afrika en kun je al binnen 6,5 uur vliegen bereiken. Dat maakt het reizen naar Kaapverdië natuurlijk erg comfortabel! Kaapverdië is een land waar je goed terecht kunt voor een zon-, zee- en strandvakantie. Er zijn veel verschillende stranden te vinden waar je heerlijk dagenlang aan kunt genieten. Uiteraard kun je op Kaapverdië nog vele andere activiteiten ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld de vulkaan ‘Pico do Fogo’, wat op het eiland Fogo ligt. Deze vulkaan is erg indrukwekkend om te zien en daarom zeker de moeite waard om te bezoeken. In Kaapverdië is er verder ook veel woestijn, waar je je ook prima een dagje kunt vermaken. Snorkelen en schildpadden spotten zijn ook echte aanraders om te doen wanneer je op vakantie gaat naar Kaapverdië. Je hoeft je hier dus zeker niet te vervelen!

Egypte

Egypte is ook een goede optie voor als je op zoek bent naar een winterzon bestemming. Egypte ligt op slechts 4,5 uur vliegen en het klimaat is in de winter zacht en zonnig. Ideaal voor als je in de winter op zonvakantie wilt en niet al te ver wilt vliegen. In Egypte kun je op verschillende plekken goed terecht voor een zonvakantie, er zijn veel verschillende badplaatsen. Hier kun je bijvoorbeeld in een van de vele luxe hotels en resorts aan het strand verblijven. Op veel plekken kun je ook goed snorkelen en genieten van de prachtige onderwaterwereld. Je merkt het, Egypte is ook een land om op je lijstje te zetten voor een winterzon vakantie!

Aruba

De Nederlandse Antillen zijn uiteraard ook geliefde winterzon bestemmingen. Het eiland Aruba is bijvoorbeeld een goede optie voor als je in de winter wilt genieten van een zon-, zee- en strandvakantie. In Aruba is het klimaat het hele jaar door warm en zonnig, waardoor je gegarandeerd kunt genieten van een warme vakantie. Verder kun je er ook goed terecht om te snorkelen en om te feesten op het strand in een van de vele barretjes, discotheken of restaurants. Ook weer een plek om op je lijstje te zetten voor een zonvakantie in de winter!

Met al deze inspiratie kun jij alvast je winterzon vakantie gaan plannen!

Gerelateerde berichten