Australië

Australië met kids: een reis om nooit te vergeten

Denk je aan een onvergetelijke familiereis? Dan is een reis naar Australië zeker een goede optie. Je kinderen zullen nog lang over deze reis praten met alle avonturen die ze hebben beleefd. Pak je koffers maar alvast, want na het lezen hiervan wil je meteen vliegtickets boeken naar Australië!

De voorbereiding is de eerste stap

Voordat we de koala’s gaan knuffelen, moeten we natuurlijk eerst die vliegtickets boeken naar Australië. Dat klinkt misschien als een hele onderneming, maar met een beetje slim plannen is het zo gepiept. Denk aan leuke spelletjes en snacks voor onderweg, want ja, het is een lange vlucht. Maar hey, dat is allemaal deel van het avontuur, toch? Zodra je in het vliegtuig zit, begint het al. Films kijken, spelletjes spelen, en voor je het weet, land je in Australië!

Je kunt genoeg ondernemen tijdens je vakantie in Australië

In Australië aangekomen, is het tijd voor actie. Wat dacht je van snorkelen in het Great Barrier Reef? Zien jullie kids die kleurrijke vissen al? Of misschien een dagje surfen aan de Gold Coast? Zelfs als jullie nog nooit op een surfplank hebben gestaan, is dit de perfecte plek om het te leren! En vergeet niet een bezoekje aan een wildlife park. Hier kun je kangoeroes voeren en koala’s aaien, dat is toch een droom die uitkomt voor elk kind! De natuur in Australië is niet alleen mooi, maar ook nog eens super leerzaam voor de kids.  In Australië zijn er zoveel verschillende activiteiten om te doen, dat er voor elk wat wils is.

Natuurlijk is het ook belangrijk om af en toe te relaxen

Na al dat avontuur is het ook belangrijk om wat te ontspannen. Lekker chillen op één van de prachtige stranden of een bezoekje aan een gezellig kustplaatsje. En wat dacht je van de Aboriginal cultuur ontdekken? Super interessant voor zowel de kids als voor jullie. Met een familiereis naar Australië met TravelEssence is het makkelijk om af te wisselen tussen deze activiteiten. Zo zijn jullie naar je reis helemaal ontspannen, maar hebben jullie ook genoeg gezien en gedaan!

Eén ding is zeker, dit wordt een ervaring om nooit te vergeten. Van de eerste stappen in het vliegtuig tot het spotten van de eerste kangoeroe, Australië heeft het allemaal te bieden. En als jullie weer thuis zijn, hebben jullie de mooiste verhalen en foto’s om te delen. Dus, waar wachten jullie nog op? Die onvergetelijke familievakantie wacht op jullie!

Gerelateerde berichten