Europa

De meest romantische overnachtingen in Europa

Met je geliefde op vakantie is iets wat speciaal hoort te zijn en te blijven. Het is tijd voor jullie samen die je in het drukke dagelijkse leven misschien wat minder hebt. Bij tijd voor jullie samen hoort soms ook een romantische overnachtingen. Laat het nou net zo zijn dat Europa enorm veel mogelijkheden heeft om een paar nachtjes romantisch te overnachten. Je kunt het natuurlijk ook als verrassing cadeau doen! En nog een tip: doe bij het inchecken van je vlucht alsof je net getrouwd bent, misschien krijg je wel een upgrade in het vliegtuig! Wij hebben de meest romantische overnachtingen van Europa op een rijtje gezet.

Overnacht in een knusse iglo in Finland

Slapen in een Iglo, wie wil dat nou niet. Iedere iglo van dit hotel heeft zijn eigen lampje en het dak is van glas! Samen onder de sterrenhemel in jullie knusse en warme hutje genieten van de rust. En dat niet alleen, door het glazen dak kun je ook het Noorderlicht bewonderen. Het is een viersterrenhotel dus aan comfort is hoe dan ook gedacht. Zo kun je genieten van typische lokale maaltijden en kun je naar de sauna. Afhankelijk van welke iglo je boekt heb je je eigen badkamer met sauna. Natuurlijk kun je er gratis internetten (voor een romantisch filmpje) en bovendien is er gratis vervoer van en naar de luchthaven. Om jullie tripje dan écht af te maken kun je met de husky’s en ritje door de besneeuwde bossen maken!

Overnacht met Champagne en een eigen hot tub in Krakau

Samen in een hot tub, die uitermate geschikt is voor twee personen, een flesje champagne openpoppen. Meer ontspannen dan dát gaat je vakantie waarschijnlijk niet worden. Als je het als verrassing voor je geliefde geboekt hebt, laat het dan even weten aan het hotel. Grote kans dat het hotel er wat rozenblaadjes op bed liggen bij aankomst. Willen jullie ook samen nog even de gezellige stad Krakau in? Ook in dat geval zit je goed, want het hotel ligt enorm centraal in de stad. Vlakbij historische monumenten, gezellige pleinen en goede restaurants. En over romantische hotspots gesproken: sla zeker het bekende uitzichtspunt over! Een kleine wandeling, maar dat is het zeker waard.

Overnacht in een molen met privézwembad in Santorini

De molens, waarvan de wieken nog zijn blijven hangen, is nu het thuis voor vele toeristen die van hun rust komen genieten. De binnenkant is omgebouwd tot luxe kleine villa’s. Je geniet er van een privézwembad en als je wil ook een jacuzzi! De villa’s liggen los van elkaar en op loopafstand van het strand. Wil je als extraatje nog een romantisch diner verzorgen voor de ander? Informeer dan naar de mogelijkheden van het hotel om een chef-kok te laten komen. Ook aan massages op verzoek kan worden voldaan. Niets is lekkerder dan hier op je zonneterras genieten van elkaars aanwezigheid!

Overnacht in een Tipi in Frankrijk

Vaak wordt romantisch overnachten meteen gekoppeld aan extreem dure hotelsuites. Maar het hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Hoe lekker is het om met zijn tweetjes in een tipi te slapen nadat je de Franse sterrenhemel bewonderd hebt? Koken op een pitje met een gasflesje eronder en een drankje doen in de ultieme rust van de natuur. Geen zin om te koken? Schrijf je in voor de biologische maaltijd of bestel een huisgemaakte verse pizza. Ook voor ontbijt kan geregeld worden. Zorgeloos genieten dus!

Overnacht met een bubbelbad en uitzicht over Ibiza

Ibiza kan dan bekend staan om het jonge en feestende publiek, romantische overnachtigen verzorgen kunnen ze als een van de beste. Het hotel genaamd La Torre del Canonigo is gelegen op een hoge berg. Vanaf je privébalkon heb je een enorm ver uitzicht over het eiland, de zee en alle warme lichtjes van de steden. Geniet je hier staand van met een glaasje champagne in je handen? Dat kan! Maar lekkerder nog vanuit je privé bubbelbad die op het balkon gelegen is. Deze is overdag lekker maar ’s avonds en ’s nachts nog veel romantischer. Voor kaarsjes wordt natuurlijk gezorgd! De regio waar het hotel in gelegen is, is prachtig om te bezichtigen. Huur bijvoorbeeld een scootertje en tour naar de kust of de steden die je zo graag nog wilde zien. Het binnenland van Ibiza is wat minder ontdekt en iets rauwer. De kustlijn modern en luxe.

Gerelateerde berichten