Tips & Lijstjes

Ga op reis met je eigen bedrukte muts

Het is koud, het vriest en het sneeuwt. Oftewel, het is tijd voor een muts! Een deel van onze lichaamswarmte verdwijnt via een onbedekt hoofd. Mutsen zorgen ervoor dat ons hoofd heerlijk warm blijft tijdens het koude weer. Of je nou in Nederland blijft of op reis gaat; wij adviseren je bij koude temperaturen altijd een muts te dragen. Als je op reis gaat en van plan bent een wandeling hoog in de bergen te maken, neem je muts dan mee. Hoe hoger je de bergen in gaat, hoe sterker de UV straling wordt. Een muts houdt de UV straling tegen, zodat het je hoofd niet bereikt. Vrolijk ze op en laat mutsen bedrukken met jouw naam, logo of een tekst. Bedrukte of geborduurde mutsen maken jouw reis een stuk leuker.

Op reis in de zomer en winter

Reis je af naar een koud gebied? Doe je winterjas, snowboots en muts maar alvast in je koffer. Deze essentiële spullen zijn zeker geen overbodige luxe als we de kou opzoeken. Zorg dat je vooraf een lijstje maakt met artikelen die je nodig hebt, zodat je goed voorbereid op reis kan gaan. Op reis gaan betekent niet dat je altijd een autorit van 500 kilometer moet maken. Ook als je naar een plaatsje 10 kilometer verderop rijdt, ben je aan het reizen. Geniet je met het gezin buiten van de sneeuwpret, ook dan is een muts onmisbaar.

Je denkt er waarschijnlijk niet direct aan, maar een muts hebben we ook nodig als we naar een zonnig land gaan. De sterke zonkracht kan leiden tot verbranding van onze huid of het kan zelfs huidkanker veroorzaken. Ben je van plan een wandeling te maken of wil je hiken op grote hoogte? Wees goed voorbereid en neem je muts mee. Ook warme kleding, wandelschoenen en een rugzak zijn verstandig om aan je koffer toe te voegen. Want ook in warme gebieden kan het op grote hoogte erg koud zijn.

Mutsen personaliseren

Ga je binnenkort op reis en wil je gepersonaliseerde mutsen meenemen? Laat mutsen borduren of bedrukken. Twijfel je tussen bedrukken en borduren? Geborduurde mutsen zorgen voor nét dat beetje extra luxe in de kou. Ook als bedrijf kan je ervoor kiezen om bedrukte of geborduurde mutsen in te zetten. Zo promoot je je bedrijf op afstand. Voorzie de mutsen van jouw bedrijfslogo of tekst. Je kan ervoor kiezen om de gepersonaliseerde mutsen mee te nemen op reis en ze daar uit te delen. Op deze manier maak je met mutsen reclame op internationaal niveau voor jouw bedrijf of organisatie.

Gerelateerde berichten