Tips & Lijstjes

5x smartphone gadgets die goed van pas komen tijdens je reis

Ga je binnenkort op reis? Dan zijn er een hoop dingen om over na te denken. Niet alleen het inpakken van je koffer en het verzamelen van belangrijke documenten horen bij een goede voorbereiding. Ook is het goed om na te denken over handige smartphone gadgets die je mee kunt nemen. Deze gadgets kunnen het tijdens jouw reis makkelijker voor je maken. Welke smartphone gadgets goed van pas zouden kunnen komen tijdens je reis? Wij zetten er hieronder vijf op een rij!

Een smartphone is natuurlijk onmisbaar tijdens je reis. Je kunt hiermee namelijk contact houden met het thuisfront, navigatie gebruiken of de mooiste foto’s maken. Is jouw telefoon inmiddels al best verouderd en ben je bang dat het jouw reis niet gaat overleven? Dan kan het wellicht goed zijn om op zoek te gaan naar een nieuwe telefoon voordat je vertrekt. Om optimaal van je telefoon gebruik te maken op reis, is het goed om te kijken naar een telefoon met mooie camera, lange batterijduur en helder scherm. Bij het kopen van een nieuwe telefoon hoort natuurlijk ook het kijken naar een abonnement. Je kunt kiezen voor een abonnement met telefoon, maar ook een sim only bestellen is een goede keuze. Deze abonnementsvorm is goedkoop, flexibel en maandelijks opzegbaar. Ben je in het bezit van een goede smartphone? Dan zijn er nog een aantal accessoires die handig zijn op reis. Je leest het hieronder!

Powerbank

Een van de smartphone gadgets waar je over na kunt denken, is een powerbank. Dit is een externe batterij die ervoor kan zorgen dat jouw telefoon snel weer kan worden opgeladen. Powerbanks zijn er in allerlei soorten, waardoor je hier een ruime keuze in hebt. Op reis kan het handig zijn om te beschikken over een kleine powerbank, zodat je het makkelijk mee kunt nemen. Deze externe batterij is zeer handig om te hebben op reis, want hiermee voorkom je een lege batterij.

Telefoonhoesje

Een ander gadget dat goed van pas kan komen tijdens je reis, is een telefoonhoesje. Een telefoonhoesje is namelijk ideaal voor het beschermen van je telefoon. Zo kun je schade aan je telefoon zoveel mogelijk voorkomen, wat natuurlijk fijn is. Al helemaal als je beschikt over een nieuw toestel, is het van belang om je smartphone goed te beschermen. Er zijn verschillende soorten telefoonhoesjes waar je uit kunt kiezen. Zo kun je denken aan bijvoorbeeld een book- of flipcase, backcover of bumper. Een soort telefoonhoesje waar je ook aan kunt denken voor op reis, is een telefoonhoesje met koord. Zo kun je jouw toestel altijd binnen handbereik houden, omdat je het gewoon om je nek kunt hangen. Wel zo makkelijk!

Screenprotector

Naast een telefoonhoesje kun je ook denken aan een screenprotector voor je telefoon. Dit kun je voor je reis al regelen, waardoor je er zeker van bent dat het scherm van je smartphone goed is beschermd. Een screenprotector is een beschermlaag voor het scherm van je telefoon. Je kunt ervoor kiezen om een laagje van plastic folie te kopen, maar ook gehard glas is een optie. Hoe harder het beschermplaatje, hoe beter de bescherming. Hiermee kun je krassen en schade aan je echte telefoonscherm voorkomen. Een kleine moeite om het aan te brengen, maar je kunt er daarentegen wel veel profijt van hebben.

Statief

Ben jij gek op foto’s en vakantievideo’s maken als je op reis bent? Dan kan ook een statief goed van pas komen. Met behulp van een klein en compact statief kun jij betere vakantiefoto’s en video’s maken waar je later met veel plezier op terug kunt kijken. Door een statief te gebruiken voor foto’s of video’s, voorkom je bewogen en schokkende foto’s en video’s. Je kunt een statief makkelijk monteren op je smartphone en binnen no time leuke foto’s en video’s maken. Bovendien zijn er veel kleine statiefjes te koop, die ideaal zijn om mee te nemen op reis.

Telefoonhouder

Van plan een auto te huren op reis? Dan kan ook een telefoonhouder een goed gadget zijn om mee te nemen. Met een telefoonhouder voor in de auto kun je jouw smartphone namelijk makkelijk vestigen in de auto, waar jij dat wilt. Op deze manier kun je jouw handen echt aan het stuur houden en tegelijkertijd toch je smartphone zien. Dit is handig voor bijvoorbeeld navigatie of handsfree bellen. Een telefoonhouder maakt jouw autoritjes veiliger, want je kunt de focus echt op de weg houden en hoeft niet naar je smartphone te grijpen terwijl je aan het rijden bent.

Als je binnenkort op reis gaat, is het dus ook zeker goed om na te denken over het gebruiken van je telefoon. Deze gadgets hierboven kunnen goed van pas komen, waardoor het zeker het overwegen waard is. De gadgets kunnen het makkelijker voor jou maken, waardoor je het alleen maar comfortabeler maakt voor jezelf!

Gerelateerde berichten