Tips & Lijstjes

Op Citytrip naar Praag

De prachtige Oost-Europese stad Praag is tegenwoordig super populair. Jong en oud kunnen hier genieten van de mooiste architectuur, prachtige historische parels waaronder de Charles Brug of de Praagse Burcht, elegante straten en pleinen, exclusieve kunstgalerijen en nog veel meer. En wat dacht je van het nippen aan een van de beste bieren van Europa of van de populaire pruimenbrandewijn? Deze plek bruist, en een Stedentrip Praag mag dan ook zeker niet ontbreken op jouw bucketlist!

Verschillende opties

Wil jij maar al te graag op Citytrip naar de hoofdstad van Tsjechië? Dan zijn er veel verschillende mogelijkheden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een totaal pakket te boeken wanneer je liever niet alles zelf regelt. Bij deze reizen is vaak alles inbegrepen. Denk aan een comfortabel sterrenhotel met uitgebreid ontbijt buffet, verschillende excursies in de stad en het reizen met een touringcar én eigen reisleider. Kies bijvoorbeeld voor een 4 of 5 daagse stedentrip naar Praag, waarbij je de stad van binnen en buiten leert kennen. Geen enkele bezienswaardigheid wordt overgeslagen, en ook verborgen plekjes zullen zeker worden ontdekt. Op deze manier leer je Praag kennen door de ogen van een local.

Combinatiereizen

Ook zijn er opties om je bezoek aan Praag te combineren met andere prachtige plaatsen in Tsjechië. Wat dacht je bijvoorbeeld van een 5 of 8 daagse reis waarbij je ook het historische gebied Bohemen gaat bezoeken, met al zijn mooie bezienswaardigheden? Denk aan de plaats Dětenice met zijn betoverende kasteel, de Middeleeuwse stad Jicin, het bezoek aan een oude bierbrouwerij en het Boheems Paradijs; een beschermd natuurgebied met bizarre rotsformaties. Uiteraard zitten bij de combinatiepakketten ook het vervoer, gids en hotelovernachtingen met ontbijt  inbegrepen!

Wil je het liefst nóg meer geweldige steden ontdekken tijdens je vakantie en heb je wat meer tijd? Dan kun je zelfs een 12-daagse rondreis boeken waarbij je het bruisende Berlijn, Boedapest en Wenen ook gelijk meepakt. Stuk voor stuk prachtige steden, elk met hun eigen unieke karakter en charme. Reis van stad naar stad in de comfortabele bus, terwijl je heerlijk achteroverleunend kunt genieten van het landschap, en kunt terugdenken aan alle bijzondere plekken die je al hebt gezien.

Genoeg mogelijkheden dus wanneer je op Citytrip wilt naar Praag. De combinatie van cultuur, geschiedenis, een groot scala aan goede restaurants en een bruisend nachtleven maken deze stad voor iedereen een geweldige plek om te vertoeven. Behalve dat de stad super mooi en leuk is, is het er ook nog eens spot goedkoop, wat natuurlijk ook mooi meegenomen is.  Je kunt op deze manier dus optimaal genieten. Of je er nu voor kiest om met een organisatie op pad te gaan of alleen, je zult er sowieso geen spijt van krijgen!

Gerelateerde berichten