Tips & Lijstjes

Op reis met een goed ruikende auto

Ben je al eens een keer eerder op vakantie gegaan met de auto, dan ken je dit probleem waarschijnlijk maar al te goed. Een goed ruikende auto is tijdens de complete reis niet altijd even vanzelfsprekend. Wat de reden is, kan natuurlijk erg verschillend zijn. Wellicht doorkruis je kleine landweggetjes, waar de boeren hun land aan het bemeste zijn. Er wordt langs de weeg aan het riool gewerkt of je stapt met vieze schoenen in de auto. Wil jij graag op reis met een goed ruikende auto? Dan doet het je goed om, voordat je op vakantie gaat, een auto geur van The Car Parfum te bestellen.

Laat de leukste avonturen in de auto niet belemmeren door nare geurtjes

Je kijkt natuurlijk erg lang uit naar je vakantie. De koffers zijn gepakt en de auto heeft een laatste check gehad bij de garage. Je bent fit en start vol vertrouwen aan die ene lange rit. Daarnaast geeft je navigatiesysteem lang niet alle wegen aan in het buitenland, dus de nodige concentratie is ook gewenst. Laat de leukste avonturen in de auto niet belemmeren door nare geurtjes door te kiezen voor een auto geur.

Een parfum in de auto maakt je alerter

Naast dat een parfum in de auto erg lekker ruikt, zijn er nog diverse andere voordelen waar je als autorijder van kunt profiteren. Kies bijvoorbeeld voor een fris pepermunt parfum. Voor deze geur is namelijk aangetoond dat je minder snel vermoeid bent, dat je alerter bent en dat je minder snel gefrustreerd raakt. Wel zo fijn, want lang niet alle buitenlandse autorijders zijn even sociaal op de weg. Kies je voor een citrus geur, dan zorgt dit voor een betere reactiesnelheid. En, minstens zo handig om te wegen, het parfum hoef je vandaag de dag niet meer aan je achteruitkijkspiegel te hangen. Kies voor een variant die je klikt op het ventilatierooster voor een stijlvolle look.

Verwijder geurtjes op een professionele manier door te kiezen voor een ozonbehandeling

Veel mensen kiezen ook voor een ozonbehandeling voordat de vakantie start. Dit is de ideale uitkomst als je auto ruikt naar vieze sporttassen van de kids of naar de hond. De complete auto is direct gedesinfecteerd en schimmels en ongewenste bacteriën worden helemaal verwijderd. Deze behandeling duurt ongeveer zes uur, wat betekent dat je je auto een dag niet kunt gebruiken. Het resultaat? Een frisse en schone auto, waardoor je helemaal klaar bent voor vertrek.

Gerelateerde berichten