Tips & Lijstjes

Welke kleding kun je het beste aantrekken in het vliegtuig?

Voordat je op vakantie gaat moet je een aantal dingen regelen. Bekjk in je reispapieren wat de de voorwaarden zijn voor de bagage die je meeneemt. Leg de benodigde reis papieren klaar en reserveer een parkeerplek voor je auto in de buurt van het vliegveld. Als je dit geregeld hebt, ben je bijna klaar om te vertrekken. Uiteraard wil je ook goed gekleed aan je reis beginnen en kleding dragen die stijlvol is en waarin je je comfortabel kunt bewegen. Om je te helpen prettig en toch mooi gekleed te vliegen, hebben we een aantal tips voor je op een rij gezet.

Ga voor een travelbroek

Tijdens je vliegreis is het fijn om een broek te dragen die prettig zit. Een travelbroek voor dames is ideaal want deze broeken zitten heerlijk en kreuken niet. Ze zijn te koop via Studio Lienne in diverse kleuren soms zelfs met een hippe print. Een ander voordeel is dat een travelbroek ook je onderbenen bedekt, ideaal omdat het in het vliegtuig al snel koud aanvoelt.

Je ondergoed

Ondergoed moet altijd lekker zitten, zeker als je een vliegreis maakt. Kies tijdens je reis voor een goed passende onderbroek die niet irriteert. Voor de dames adviseren we een katoenen onderbroek. De heren kunnen het beste een kwalitatief goede boxershort dragen.

Laagjes

Draag je kleding in laagjes zodat je de kleding altijd aan kunt passen aan de temperatuur in het vliegtuig. Een T-shirt met daarover een ruimvallend vest is ideaal om te dragen. Als je het te warm krijgt, kun je het vest makkelijk uitdoen en bijvoorbeeld als kussentje gebruiken. Mocht je het weer kouder krijgen, dan heb je het extra kledingstuk snel weer aangetrokken. Veel mensen nemen tijdens hun vliegreis ook lekkere dikke sokken mee. Handig om bij je te hebben als je snel last hebt van koude voeten.

Comfortabele schoenen

Tijdens je reis is het fijn om schoenen te dragen die lekker zitten. Op het vliegveld moet je veel lopen. In het vliegtuig is het ook fijn als je schoenen lekker zitten. Sneakers zijn ideaal schoeisel om te dragen. Deze schoenen zitten lekker, je kunt er goed op lopen en ze passen bij iedere outfit. Ook tijdens je vakantie kun je deze schoenen regelmatig dragen bijvoorbeeld tijdens een excursie of een stadswandeling.

Vergeet niet een slaapmasker

Wat is het toch heerlijk om tijdens je vlucht een dutje te doen. Je komt dan uitgerust op je bestemming aan, klaar om van je vakantie te gaan genieten.
Om lekker te kunnen slapen in het vliegtuig kun je een slaapmasker en oordoppen meenemen in je handbagage. Het slaapmasker zorgt ervoor dat je geen last hebt van de verlichting. Oordoppen reduceren de omgevingsgeluiden, waardoor je lekker rustig kunt slapen.

De multifunctionele sjaal

Een sjaal is erg handig om mee te nemen tijdens je vlucht. Draag de sjaal om je hals als het fris is. Of gebruik de sjaal als dekentje tijdens je powernap. Als je uitstapt knoop je de sjaal weer modieus om zodat je in stijl aankomt op het vliegveld.

Dit neem je niet mee

De laatste tip die we je geven is wat je beter niet mee kunt nemen tijdens je reis. Je kunt je sieraden beter niet meenemen op vakantie. Bij de security controle moet je je sieraden af doen, waardoor je ze daarna kunt vergeten. Daarnaast kan je ring tijdens je reis gaan knellen omdat je vingers in het vliegtuig dikker worden.

Gerelateerde berichten