Spanje

Betaalbaar Ibiza

Ben je geïnteresseerd in een bezoek aan Ibiza, maar wil je niet te veel betalen voor accommodatie? Overweeg dan een last minute Ibiza! Op deze manier kun je op een betaalbare manier genieten van dit idyllische en gastvrije eiland. Maar niet alleen de prijs is belangrijk bij het boeken van een vakantie, het is ook goed om te weten dat Ibiza een fantastisch eiland is en gemakkelijk te bereiken is. Het ligt op iets meer dan 2 uur vliegen van Nederlandse luchthavens zoals Schiphol, Eindhoven, Maastricht en Rotterdam/Den Haag. Dit is aanzienlijk korter dan bijvoorbeeld een zonbestemming in Griekenland.

De Balearen

Het eiland Ibiza behoort tot de Balearen, een eilandengroep gelegen in de Middellandse Zee bestaande uit acht eilanden. Van deze acht eilanden zijn er vier de belangrijkste, bewoond door permanente bewoners: Ibiza, Formentera, Menorca en Mallorca. Ook deze andere eilanden zijn erg populair onder vakantiegangers.

Voor ieder wat wils

Ibiza biedt zoveel moois en mogelijkheden dat het een ideale vakantiebestemming is voor elk type reiziger. Of je nu wilt feesten met vrienden of familie, ontspannen met je partner en kinderen, of gewoon wilt genieten van de zon, zee, strand, bezienswaardigheden en natuur. Je zult op Ibiza idyllische baaien, stranden, markten en prachtige natuur vinden. Er is altijd wel iets te doen, of je nu lekker wilt eten, wandelen of gezellige dorpjes wilt verkennen. Er zijn tal van accommodaties beschikbaar die passen bij jouw budget en wensen, van luxe all-inclusive resorts en villa’s tot knusse appartementen en authentieke vakantiehuizen. Zo kun je jouw reis naar Ibiza zo eenvoudig of luxe maken als je zelf wilt.

Low budget

Wil je graag low budget reizen in Ibiza? Een budgetvriendelijke reis naar Ibiza kun je het beste plannen in het voor- of naseizoen. Overweeg een verblijf buiten het centrum als je geld wilt besparen. Vooral aan de noordkant van het eiland zijn er tal van goedkope accommodaties te vinden, zoals hotels en campings. Als je op zoek bent naar een budgetvriendelijk hotel, zoek dan in het zuiden of noorden van Ibiza. En als je met een beperkt budget op vakantie gaat naar Ibiza, betekent dit natuurlijk niet dat je lekker eten en drinken moet missen. Er zijn namelijk vele authentieke plekken op het eiland waar je voor een redelijke prijs kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Zo zijn er bijvoorbeeld gezellige avondmarkten waar je goedkoop kunt eten. Of geniet van een low budget cocktail in de straatjes net buiten het stadscentrum waar veel lokale barretjes en terrassen te vinden zijn.  Dus of je nu op zoek bent naar de mooiste villa’s op Ibiza of een betaalbaar familiehotel, doe vooraf onderzoek en je zult zien dat dit eiland voor elk wat wils heeft!

Gerelateerde berichten