Tips & Lijstjes

De leukste concertzalen van Nederland

Ga je eropuit in eigen land? Dan kun je natuurlijk meerdere dingen doen. Van het bezoeken van mooie natuurgebieden tot het plannen van een activiteit: je hebt mogelijkheden genoeg. Van plan om een stad te bezoeken? Je kunt een tripje naar een stad ook combineren met een leuk concert. Als je gek bent op muziek, is het bezoeken van een concert enorm leuk om te doen. Bovendien kent Nederland een hoop leuke concertzalen waar je een leuke tijd tegemoet kunt gaan. De leukste concertzalen van Nederland? Wij sommen er een paar voor je op!

Ziggo Dome

Een van de grootste en populairste concertzalen in Nederland, is de Ziggo Dome. Deze concertzaal is te vinden in Amsterdam. Hier kunnen maar liefst 17.000 bezoekers komen om een tof concert of evenement te bezoeken. Je kunt hier een schitterende live-beleving krijgen die je niet snel meer zult vergeten. Je kunt hier terecht voor concerten van de grootste artiesten van de wereld. Als je een muziekliefhebber bent, is het dus zeker een aanrader om de concertagenda hiervan in de gaten te houden. Als je tickets koopt voor in de Ziggo Dome, doe dit dan wel bij een betrouwbare aanbieder. ER zijn vaak ook valse kaarten in omloop en je moet zien te voorkomen dat jij deze in handen krijgt. Reviews over bedrijven lezen die tickets verkopen is dus handig om van tevoren te doen.

Rotterdam Ahoy

Een andere zeer geliefde concertzaal, is Ahoy. Deze concertzaal is gelegen in Rotterdam en hier kunnen zo’n 16.000 mensen in. In Rotterdam Ahoy kun je toffe concerten zoeken, waar jij als muziekliefhebber zeker van kunt genieten. Je treft hier grote namen van artiesten aan en de concertagenda is dan ook vaak verbluffend. Een betrouwbare aanbieder op het gebied van concerttickets nodig? Bij TicketMaster koop je op een veilige manier tickets voor jouw favoriete concert.

Afas Live

Vlakbij de Ziggo Dome gelegen: Afas Live. Ook dit is een concertzaal die al jarenlang enorm veel bezoekers trekt. Dat is dan ook niet zomaar zo, want hier kun je intieme concerten beleven. Waar je in de Ziggo Dome en Rotterdam Ahoy veel grote artiesten kunt bewonderen, zal je in de Afas Live ook artiesten tegenkomen die nog maar net meer bekendheid krijgen. Deze concertlocatie is dan ook kleiner dan de locaties hierboven, want in Afas Live kunnen zo’n 6000 bezoekers komen. Hoe dan ook kun je hier een toffe belevenis meemaken, waardoor je zeker kunt nadenken over een concert op deze locatie. En daarbij is het gelegen op een prima bereikbare locatie in Amsterdam, waardoor je het ideaal kunt combineren met een dagje of weekendje Amsterdam.

Gerelateerde berichten