Tips & Lijstjes

De nieuwe Samsung Galaxy S22 smartphone is perfect om mee te nemen op reis

Als je op vakantie gaat, gaat je smartphone natuurlijk mee. Om de meest toffe foto’s te maken en om contact te houden met het thuisfront. Wel handig als je smartphone dan ook netjes doet waar ‘ie voor gemaakt is. Het meenemen van een smartphone die al wat ouder is, is niet aan te raden. Het gebruik van een flink verouderde smartphone laat geregeld te wensen over, en op je vakantieadres wil je natuurlijk dat je smartphone in topconditie is! Heb je eens de Samsung s22 (met) abonnement overwogen? Wij weten wel een aantal dingen waarom de nieuwe Galaxy S22 smartphone ideaal is om mee te nemen op vakantie. Hieronder zetten we ze voor je op een rijtje.

Batterijduur

Daar sta je dan, bij een mooie bezienswaardigheid. Daar moet je natuurlijk een selfie mee, of op z’n minst een foto van het object. Je pakt je oude smartphone en de batterij blijkt leeg. Binnen de kortste keren opladen is een echte no go op vakantie. De Samsung Galaxy S22 heeft een super batterijduur van wel 3700 mAh! In het dagelijks leven betekent dat dat je je smartphone niet om de haverklap op hoeft te laden. Op vakantie geniet je natuurlijk extra van een batterij die niet zo snel leeg is.

Natuurlijk gaat ook 3700 mAh niet oneindig mee en zul je ook tijdens je vakantie niet ontkomen aan het opladen van je smartphone. De S22 ondersteunt snel laden. Even verbinden met de 25W Super Fast Charger en binnen een half uurtje is je batterij weer helemaal opgeladen. Kun jij weer doen waarvoor je naar je vakantiebestemming ging.

Maak de allermooiste foto’s

Je kiest de bestemming van je vakantie niet alleen voor jezelf en dat moment. Je wilt er natuurlijk ook mooie foto’s voor op sociale media, en natuurlijk ook om over een tijdje nog eens van al je avonturen te genieten. Een mooie vakantiebestemming betekent ook mooie foto’s. Althans, met de juiste camera. Tenzij je een professionele camera hebt, is een smartphone met goede camera onmisbaar. De camera’s van smartphones ontwikkelt zich steeds beter, waardoor je met de Samsung Galaxy S22 de meest fantastische foto’s kunt maken. De voorste camera heeft maar liefst 10 megapixel, waardoor bijna geen enkele selfie meer kan mislukken. Op de achterzijde vind je een hoofdcamera van 50 megapixel voor de meest betoverende plaatjes. Daarnaast bevat het toestel ook een groothoeklens van 12 megapixel en een telelens van 10 megapixel en 3x optische zoom.

Kraakheldere foto’s maken is een makkie met de Samsung Galaxy S22, zowel op vakantie als thuis. Voor de mooiste foto’s maak je natuurlijk ook gebruik van alle toffe features die bij de camera’s komen.

Oftewel: super handig om een telefoon met een camera van goede kwaliteit te hebben. Hier heb je tijdens je reis alleen maar voordeel van!

In the middle of nowhere

Thuis heb je prima ontvangst, maar hoe zit dat als je vakantieadres zich in een afgelegen gebied bevindt? Niemand zit te wachten op oproepen die verbroken worden door een gebrek aan signaal. Dat een toestel met goede ontvangst minder moeite hoeft te doen om contact te maken met de torens, scheelt ook nog eens flink in het accuverbruik.

Zowel thuis als in Verweggistan heb je met de Galaxy S22 dus een beter verbruik wat een stuk minder impact heeft op je batterijduur. Zeker als je veel reist, is dat erg fijn. De S22 heeft een signaalversterkend algoritme om het radiovermogen aan te passen aan hoe jij het toestel beethoudt. Dit optimaliseert de ontvangst en komt de batterijduur zeker ten goede.

Gerelateerde berichten