Spanje

Deze bestemmingen in Spanje zijn zeker een bezoek waard!

Als de zomer voorbij is en het weer langzaam steeds grauwer aan het worden is kan je natuurlijk ervoor kiezen om eens lekker te gaan nazomeren in het zonnige Spanje. Het weer is daar nog zonnig, warm en nu de meeste toeristen weg zijn is het er heerlijk vertoeven. Dus pak de auto en ga op weg naar een van deze vijf topbestemmingen voor het najaar en geniet nog wat langer van de zomerzon.

De Balearen, Cala Es Talaier, Menorca

De eilanden Mallorca en Ibiza staan erom bekend redelijk duur te zijn tijdens de zomermaanden maar de zon blijft zeker tot november aanwezig. Dit is dan ook hét moment om te profiteren van deze geweldige eilanden. Naast haar stranden heeft Mallorca genoeg te bieden zo kan je er geweldig fietsen en de hoofdstad Palma de Mallorca is zeker een bezoek waard. Houd je van wandelen bezoek er dan de Sierra de Tramuntana.

Ook Ibiza is meer dan alleen een eiland met feeststranden. Wil je echter volledig tot rust komen dan is Menorca, het kleine zusje van Mallorca een echte aanrader.

Met honderden ongerepte baaitjes, klein en verborgen tussen het groen is het er heerlijk. De massa aan toeristen is weg en het is warm genoeg om nog te zwemmen en zonnen. Daarnaast zijn er allerlei leuke uitstapjes te maken vanaf dit eilandje.

Valencia – Costa del Azahar, Playa Cap Blanc, Cullera

Heb je geen zin om met de auto de boot op te gaan kan je natuurlijk gewoon op het vaste land blijven. Een bezoek aan Valencia is een geweldige optie. De vochtige hitte van de zomermaanden is voorbij maar de zon schijnt er nog sterk. Op de enorme stranden rond de stad heb je een overvloed aan ruimte en ook de stad zelf is erg leuk om te zien. Wil je nog meer strand kijk dan eens naar Cullera daar heb je wel 11 stranden.

Natuurlijk kan je ook gewoon de hoofdstad zelf bezoeken, Madrid is zeker een mooie stad om te bezoeken ook in het najaar. Bezoek er het paleis of El Retiro Park een van de stads mooiste parken. Wat je keuze ook zijn mag een ding staat vast, genieten van de nazomer in Spanje zal je zeker.

Met de auto op reis?

Natuurlijk is het wel belangrijk voor zo een lange reis nog even te kijken naar je autoverzekering. Zo kun je heel gemakkelijk je autoverzekering berekenen en vergelijken op een prijsvergelijk website. Om de best passende autoverzekering te kiezen voor jouw persoonlijke situatie en uiteindelijk over te gaan tot een autoverzekering afsluiten.

Gerelateerde berichten