Tips & Lijstjes

Dit zijn alternatieve reisopties om op jouw bestemming te komen

Als je op vakantie gaat, heb je verschillende opties om het vakantieland te bereiken. Je kunt naar de Middellandse Zee vliegen of je kunt jouw eigen auto pakken. Je kunt echter ook een touringcar huren. Dat kan onder meer bij BakReizen. Het reizen met een touringcar naar jouw vakantieadres heeft best wat voordelen. We vertellen je er hier meer over.

Er kan zo altijd een extra koffer mee in de bus

Kies je voor reizen met een touringcar, dan is het vaak een kwestie van snel op- en afstappen. Dat is bij het vliegveld wel anders. Ga je met een touringcar, dan weet je op voorhand waar en hoe laat je opstapt zonder dat je al uren voordien aanwezig moet zijn. Nog een voordeel ten opzichte van reizen met het vliegtuig is wel dat je altijd een extra koffer in de bus mee kunt nemen. Zonder dat je er ook meteen veel meer geld voor hoeft te betalen. Kies je voor een touringcar, dan weet je dat er in de bus altijd eten en drinken aanwezig is. Datzelfde geldt voor een airco. In de moderne touringcar heb je het dus nooit te warm, maar is het altijd goed toeven.

Vaak wordt gereden in koppels; de ene chauffeur rijdt en de ander slaapt

In de moderne bus vind je altijd een aantal televisies met dvd’s, waardoor jij je onderweg geen minuut gaat vervelen. Bovendien reis je veilig. De touringcars zijn zeer veilig en de chauffeurs van de bussen zijn altijd gecertificeerd. Vaak wordt in koppels gereden. Rijd de één, dan rust de ander. Zo kan er flink doorgereden worden en bereid je verrassend snel de plaats van bestemming. Bovendien is het in de bus met andere mensen altijd gezellig.

Altijd uitgerust op de plaats van bestemming

In de touringcar kun je prima slapen waardoor je altijd uitgerust op de plaats van bestemming komt. Ook is er een noodtoilet aanwezig en de zitplaatsen in de bus zijn altijd ruim. Onderweg wordt gepauzeerd bij restaurants langs de weg. Dara kun je wat eten, de benen strekken en eventueel naar het toilet. Het mooie is verder dat je in alle gevallen te maken krijgt met ervaren chauffeurs. Die kunnen je onderweg vertellen waar je bent en wat je ziet. Ook dat is een toegevoegde waarde van het reizen met de bus. Serieus het overwegen waard dus, om voor een touringcar te kiezen.

Gerelateerde berichten