Tips & Lijstjes

Met deze iOS apps verdwaal je nooit meer op reis

We moeten helaas nog even wachten op de nieuwe nieuwe iPhone bij KPN, maar dat betekent niet dat we niet vast wat voorpret kunnen hebben. Deze super handige iOS apps kun je direct downloaden zodra je die nieuwe iPhone mee op reis neemt. Deze apps zorgen er namelijk voor dat je nooit meer kunt verdwalen!

1. Raak niet verdwaald

Deze geweldige app is alleen beschikbaar in de App Store van iOS apparaten en zorgt ervoor dat je supersnel kunt bepalen waar je jezelf bevindt. De app berekent nauwkeurig jouw lengte,- en breedtegraad en je kunt zelfs de hoogte bepalen. Daarnaast kun je jouw locatie direct op de kaart terugkijken. En dan hebben we het niet over een simpel Google Maps kaartje; deze kaart geeft je direct alle coördinaten aan en zorgt er op deze manier voor dat je precies weet waar je naartoe moet.

2. Google Maps

Je hebt Google Maps vast wel eens gebruikt. Maar heb je ook de offline variant al ooit onder ogen genomen? De offline kaarten van Google Maps zijn namelijk ideaal wanneer je verdwaald bent, maar geen extra MB’s wilt gebruiken. Sla vooraf de offline kaarten op van de locatie die je gaat bezoeken, en je hebt altijd een kaart bij de hand!

3. Waze

Deze app is super handig voor op de weg. Niet alleen wordt je gewaarschuwd voor wegwerkzaamheden, flitsers, snelheidslimieten en eventuele politiecontroles; het laat je ook nog eens de beste route naar je eindbestemming zien om al bovenstaande te vermijden. Nog leuker is het feit dat Arnold Schwarzenegger deze app heeft ingesproken. Je kan je dus ook door Arnold de weg laten wijzen.

4. ANWB app

Ook de ANWB app is erg handig voor op de weg. Deze app geeft je aan waar eventuele wegwerkzaamheden gaande zijn, waar de benzine het goedkoopste is en welke wegen je het beste kunt vermijden. Daarnaast heeft deze app een ingebouwde ‘hulp’ functie. Sta je met pech of ben je verdwaald? Dan helpt de ANWB je gewoon verder.

5. HERE

Deze app helpt je ook wanneer je offline bent, je weg te vinden. Met behulp van deze app stippel je verschillende routes uit, en zie je niet alleen waar je bent, maar ook hoe je het beste op je eindbestemming aan kunt komen. De gesproken routebeschrijving brengt je zo van locatie A naar locatie B. Of je nu loopt, met de auto rijdt, of met het openbaar vervoer op weg bent. Ideaal!

Gerelateerde berichten

Nog geen reacties

Plaats een reactie