Tips & Lijstjes

Op vakantie en je favoriete programma niet missen?

uitzending gemist

We kennen allemaal het ontspannende gevoel van vakantie terwijl je op het strand onder je parasol een goed boek leest. Even rust van alle dingen die we moeten doen, de constante flow van e-mails en alle berichten die we bij moeten houden. Er zijn veel dingen van het thuisfront die we gewoon mee kunnen nemen op vakantie: een tablet, je telefoon, maar een televisie past er hoogstwaarschijnlijk niet meer bij. Eerlijk is eerlijk: hoe lekker en rustgevend de vakantie ook is, je favoriete programma loopt misschien wel door in de zomer. Zou jij dan een week zonder internet en tv kunnen? In principe hoeft dat niet, want hieronder staan een paar tips over hoe je je favoriete programma gewoon terug kan kijken, bijvoorbeeld door uitzending gemist.

Programma opnemen

Genieten van je vakantie en bij thuiskomst heerlijk al je gemiste programma’s terugkijken? Tijdens de vakantie ben je er waarschijnlijk niet zo mee bezig, maar eenmaal thuis vind ik het vaak fijn om mijn gemiste programma’s terug te kijken. Bij ons begon het toen mijn moeder en ik op skivakantie gingen en we fanatiek Wie is de Mol? volgden. We wilde absoluut geen aflevering missen en al helemaal niet de finale. Met onze interactieve televisie hebben we Wie is de Mol opgenomen. Zo konden we het later weer terugkijken toen we thuiskwamen. Het opnemen van programma’s kan je zelfs een aantal weken vooruit plannen voor als je langer op vakantie gaat.

Uitzending gemist

Neem je liever geen programma’s op, maar kijk je ze liever met uitzending gemist? Dat kan ook. Met uitzending gemist van Telfort konden we ook de meest bekeken zenders gratis terugkijken. Denk hierbij aan de NPO-zender, alle RTL-zenders en zenders als Eurosport, Discovery Channel en Comedy Central. Let er wel op dat je je favoriete programma tot zeven dagen geleden terug kan kijken. Daarna zijn ze niet meer beschikbaar voor uitzending gemist. Als je langer op vakantie gaat, zal je je favoriete programma toch van tevoren op moeten nemen.

Andere voordelen

De interactieve televisie bleek niet alleen handig te zijn toen we op vakantie gingen, maar ook toen we weer thuis waren. Toen we thuiskwamen was het nieuws net begonnen en na een week van sociale isolatie in Oostenrijk wilde mijn moeder graag het nieuws nog even zien. Het nieuws was toen al zo’n tien minuten bezig, maar ze schakelde ‘begin gemist’ in, waardoor het programma weer opnieuw begon. Zo kon ze het begin van het nieuws toch nog zien. Naast begin gemist kan je met de interactieve televisie live pauzeren. Zo kun je een live programma gewoon op pauze zetten om even die nodige plaspauze te houden. Daarna kun je gewoon weer verder kijken. Bovendien kan je thuis ook nog op meerdere apparaten televisie kijken!

Hierdoor hoef je je dus geen zorgen te maken over dat je je favoriete programma moet missen terwijl je op vakantie bent. Neem je favoriete programma op, kijk hem terug via uitzending gemist en krijg ook nog vele andere opties erbij. Zo kun je live pauzeren of ‘begin gemist’ gebruiken. Maar vergeet zeker niet te genieten van je welverdiende vakantie, want een week zonder verplichtingen heb je niet zomaar in het jaar!

Gerelateerde berichten

Nog geen reacties

Plaats een reactie