Nederland

Op vakantie in Nederland? Kies voor een glamping

Wil je er deze vakantie op uit in eigen land, maar twijfel je over kamperen omdat je wel wat meer comfort wil? Kies dan voor glamping in Nederland. Er zijn vele prachtige plekken om dit te doen en te zien wat ons land allemaal te bieden heeft. Herten spotten op de Veluwe, wandelen door de Drunense Duinen of ga voor een strandvakantie op Texel of Zeeland. Wanneer je wel het echte natuurgevoel wil ervaren, zonder in een basic tent te zetten, dan is een villatent een uitstekende keuze. Het zit ‘m al in de naam. Je geniet van het luxe gevoel van een villa, maar dan in een tent. Je hebt alle voorzieningen die je normaal nodig hebt gewoon binnen handbereik. Dat betekent dus niet meer met die wc rol over de camping!

Inpakken en erop uit!

Iedere happy camper weet: kamperen is hard werken. Alle haringen tellen, de tent opzetten om er dan achter de komen dat het luchtbed leeg is, geeft gelijk al een domper op je vakantie. Om dan nog niet te spreken over het grote arsenaal aan spullen dat je mee moet nemen. Van een handdouche tot een gasstel, dat is met een villatent allemaal niet meer nodig. Je pakt gewoon je koffertje met kleding, stapt in de auto en bent met een uurtje of twee op je bestemming. Niet alleen scheelt het super veel inpaktijd, maar ook een hoop vakantiestress! Met glamping in Nederland weet je zeker dat je een zorgeloze vakantie tegemoet gaat.

Super de-luxe midden in de natuur

Waarom veel mensen zo houden van dat kampeergevoel is wel duidelijk. Wakker worden met tjilpende vogels en ’s nachts naar de opgelichte sterrenhemel kijken doet een mens goed. Dit doe je het beste in het gezelschap van Moeder Natuur. Met zeilen als muren hoor je ieder geluid veel beter, waardoor je je veel meer verbonden voelt met de natuur. Niet iedereen heeft echter wat met kamperen, en vele onder ons willen toch echt een stukje gemak en comfort op vakantie. Met een villatent ervaar je het beste van beide werelden. Je doucht, kookt en relaxt gewoon in je eigen tent, terwijl je je midden in de natuur bevindt.

Gezellig met het gezin of romantisch met z’n 2en

Glamping in Nederland is een bijzondere ervaring, of je nu met z’n tweetjes bent of met het hele gezin op vakantie gaat. Introduceer de kinderen op een ontspannen manier aan het kampeergevoel, zonder dat je op comfort hoeft in te leveren. Sommige glampings hebben ook een animatieteam om de kinderen een leuke tijd te bezorgen. Maar de grootste attractie is natuurlijk de natuur! Verken de omgeving, wandel door de bossen of verken het water in een kano. Aan het einde van een actieve dag fris je jezelf weer in je eigen warme douche op en kruip je in een comfortabel bed. Zo voelen veel mensen zich na een glamping vakantie weer als herboren.

Gerelateerde berichten