Tips & Lijstjes

Op wintersport? De beste wintersport apps op een rijtje!

De winterse dagen staan alweer voor de deur en de wintersportvakantie in de mooiste skigebieden komt steeds dichterbij! Of je nu een vaste telefonie gebruiker bent of helemaal weg bent van je prepaid toestel: deze apps zijn gegarandeerd van toegevoegde waarde op de wintersport. Super handig, leuk, praktisch en gewoon ontzettend interessant. Zorg natuurlijk wel voor genoeg Prepaid internet in het buitenland om zonder zorgen apps en andere toepassingen te kunnen gebruiken.

Sneeuwhoogte.nl

Het maakt niet uit waar je deze wintersport vakantie doorbrengt: met de app Sneeuwhoogte.nl kun je de hoogte van de sneeuw overal perfect in de gaten houden. De app geeft je actuele sneeuwhoogtes, maar ook de weersvoorspelling, beschikbaarheid van pistes én de app geeft je een melding wanneer er weer verse sneeuw is gevallen! Super handig als je net iets te lang bent gaan après skiën! De app is gratis te downloaden via de App Store of de Google Play Store.

Extra tip: Neem voordat je op vakantie even de tijd om je vaste contract door te nemen. Dit is misschien wel het ideale moment om over te stappen op prepaid. Je kunt super makkelijk Prepaid vergelijken bij Simyo en vervolgens ook meteen een prepaid abonnement afsluiten.

Wintersport App

De Wintersport App is ontwikkeld door de officiële Nederlandse ski vereniging. Deze app laat je de sneeuwcondities in je geselecteerde skigebied zien en geeft je ontzettend veel informatie over de pistes (inclusief de openingstijden) en de weersverwachtingen. Daarnaast kun je via deze app ook nog eens korting krijgen op de huur van ski’s, snowboards en andere materialen. Ook deze app kun je gewoon gratis downloaden via de App Store of Google Play Store.

Afdaling App

Deze app is ideaal wanneer je al je ski avonturen vast wilt leggen en na de vakantie nog eens terug wilt kunnen kijken. De GPS tracker houdt al je gegevens bij gedurende je wintersportvakantie en maakt hier direct grafieken en lijstjes van. Zo heb je alle snelheden, afdalingen en andere leuke gegevens direct in een handig overzicht. Deze app is helaas niet gratis, maar voor €1,09 te downloaden in de App Store.

Skifit

Deze app installeer je voor je wintersport en helpt je om jouw conditie vast terug op peil te brengen. Met een fitnessschema van acht weken ben jij in no-time klaar voor de wintersportvakantie. Je kunt de app gratis downloaden in de App Store of Google Play Store.

Gerelateerde berichten

Nog geen reacties

Plaats een reactie