Voorbereidingen

Waarom de Samsung Galaxy S20 FE een uitstekende smartphone is voor op reis

Ben je op zoek naar een nieuwe, goede maar ook nog enigszins betaalbare smartphone om mee op reis te nemen? Overweeg dan de Samsung Galaxy S20 FE. We bespreken waarom dit een uitstekende telefoon is voor op reis.

Dual sim

Heb je een sim only abonnement? Dan is het goed om te weten dat je binnen de Europese Unie gewoon uit je bundel kunt bellen. Maar pas op: als je over je beltegoed heen gaat, ga je wel buitenlandse tarieven betalen. Buiten de Europese Unie betaal je sowieso buitenlandse tarieven. Daarom is het fijn als je een lokale simkaart kunt kopen en die kunt gebruiken om op je bestemming toch zorgeloos mobiel internet te kunnen gebruiken. In de Samsung Galaxy S20 FE passen twee simkaarten, en dat komt dus uitstekend uit!

Drievoudige camera

Op reis wil je natuurlijk mooie plaatjes kunnen schieten. Daarvoor is de Samsung Galaxy S20 FE uitstekend geschikt, want hij is voorzien van maar liefst drie cameralenzen aan de achterzijde, waaronder een ultragroothoeklens en een telelens. Hierdoor kun je gebruikmaken van 30x Space Zoom en 3x Optical Zoom, en dankzij de sterke Night Mode kun je ook in het donker mooie plaatjes schieten. De selfiecamera van 32 MP zorgt ervoor dat je prachtige selfies kunt maken én uitstekend videobelgesprekken kunt houden met het thuisfront.

Veel opslagruimte

Omdat je op reis natuurlijk graag veel foto’s en video’s wilt maken als herinnering, heb je ook veel opslagruimte nodig. Het is immers niet prettig als je halverwege je reis te maken krijgt met een telefoon die geen vrije opslagruimte meer over heeft. De Samsung Galaxy S20 FE beschikt over 128 GB opslagruimte. Ruim voldoende voor al je apps, foto’s, video’s en muziek dus! Gebruik je geen tweede simkaart? Dan kun je er ook nog eens een microSD-kaart met extra opslaggeheugen aan toevoegen!

Grote accu

Op reis heb je niet altijd de mogelijkheid om je telefoon nog even snel op te laden. Maar je wilt niet dat je telefoon je al vroeg op de dag in de steek laat. De Samsung Galaxy S20 FE is voorzien van een grote batterij van 4500 mAh, zodat je er lekker lang mee kunt doen terwijl je de hele dag door foto’s maakt of juist video’s kijkt op je strandstoel. Ook is hij dankzij de Super Fast Charging technologie weer snel vol te laden.

De Samsung Galaxy S20 FE is voor een telefoon van dit niveau gunstig geprijsd. Zeker de moeite waard om in overweging te nemen als de smartphone die jou gaat vergezellen op je reis!

Gerelateerde berichten