Tips & Lijstjes

Weekend weg bij Van der Valk

Zin om er binnenkort lekker op uit te gaan? Kies voor een weekend weg bij een Van der Valk hotel in uw favoriete regio. Ervaar adembenemende natuurgebieden of dompel uzelf onder in de mooiste steden. Dit wordt niet zomaar een weekend weg, dit wordt genieten met een hoofdletter G.

De liefde vieren, nieuwe herinneringen maken of gewoon échte quality time; er is altijd wel een goede reden om te kiezen voor een weekend weg. Soms is het tijd om op avontuur te gaan, lekker te ontspannen gewoon even bijtanken. Bij Van der Valk kan het allemaal, nergens anders vindt u hotels die allemaal even luxe, comfortabel en gastvrij zijn, maar toch altijd uniek.

Nachtje weg

Iets minder tijd om op avontuur te gaan? Kies voor een nachtje weg. Ons hotelpersoneel zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt, waardoor u direct kunt ontspannen en geniet van een fijn verblijf. Na een prachtige dag en comfortabele overnachting schuift u uitgerust aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet. Koffie?

Altijd in de buurt

Met meer dan 70 Van der Valk Hotels in Nederland en in het buitenland is de ideale locatie voor een weekend weg nooit ver weg. Kies bijvoorbeeld voor een hotel aan zee, waar u het ruisen van de golven vanuit uw hotelkamer bijna kunt horen. Of spot de Nederlandse Big 5 op de ongeëvenaarde Veluwe. Gaat er wat u betreft niets boven de gezelligheid van de stad? Ook dan zijn de mogelijkheden eindeloos, van het verrassende Groningen tot historisch Nijmegen.

Luxe faciliteiten

Tijdens uw weekend weg bij Van der Valk geniet u natuurlijk van onze luxe hotelfaciliteiten. Ga voor ultieme ontspanning in de wellness, ga voor een drankje in de hotelbar of schuif aan in het gezellige restaurant. Alles in huis voor een fantastisch verblijf!

Gerelateerde berichten