Tips & Lijstjes

Leuke bestemmingen voor een last minute citytrip

Heb je de zomer in je bol en spontaan besloten om een last minute citytrip te boeken? Dan is het vinden van een leuke bestemming natuurlijk wel erg belangrijk. De meest ideale bestemmingen voor een spontane last minute citytrip, vind je hier.

1. Lissabon

Een lekkere last minute naar de zon, wie wilt dat nu niet? Het zonovergoten Portugal heeft veel te bieden, waaronder geweldige steden zoals Lissabon. Je kunt hier heerlijk winkelen, genieten van een lekkere cocktail op het terras en ontspannen door de stad wandelen om alle mooie highlights aan te doen. Wil je er wat verder op uit? Huur dan een scooter (of pak de trein) en bezoek het nationale park in Sintra. De prachtige paleizen en de wilde natuur maken het een onvergetelijke trip!

2. Barcelona

Historie, cultuur en architectuur: het prachtige Barcelona heeft het allemaal. Een ander groot voordeel is dat je er niet eens perse voor het vliegtuig in hoeft: een ritje naar Barcelona maakt namelijk ook een ongelooflijk leuke roadtrip. Kunst, cultuur, heerlijk eten en geweldige wijnen: Barcelona is bij uitstek geschikt voor een last minute avontuur.

3. Boedapest

Wie nog nooit in Boedapest geweest is, moet dat zeker eens doen. De prachtige architectuur is ongelooflijk indrukwekkend en ook het warme zonnetje is zeker niet verkeerd. Deze stad is bij uitstek geschikt voor heerlijke stadswandelingen, waar je in iedere straat wel iets moois kunt aanschouwen.

4. Cork

Een bezoek aan het wilde Ierland is voor velen een droom die uitkomt. De magie van de Zuidwestkust zorgt er dan ook voor dat je jezelf werkelijk in een sprookje waant. Een last-minute citytrip naar Cork past veelal binnen ieder budget, en ook een roadtrip naar de kustplaatsjes in de omgeving mag zeker op de planning staan!

5. Kopenhagen

Zeker nu het zonnetje lekker schijnt is Kopenhagen een erg aangename plek om te zijn; en helemaal geschikt voor een citytrip. Verblijf in een van de prachtige hotels in het toeristische Nyhavn, en ontdek de stad (en al haar highlights) gewoon lekker met de fiets. Winkel naar hartelust in het artistieke centrum en bezoek alle luxe modeketens in een enkel weekend.

6. Amsterdam

Ook in eigen land is er genoeg leuks te beleven. Heb je even geen budget voor vluchten en dure hotels? Laad dan de auto vol, koop een treinkaartje, of zoek een bus en reis af naar het mooie Amsterdam. Bezoek de luxe nachtclubs en verblijf in een prachtig hotel in ons mooi, oud, Amsterdam!

Gerelateerde berichten

Nog geen reacties

Plaats een reactie